13 gündür haber alınamayan emekli maden işçisi 74 yaşındaki Zonguldak Devrek sakini İsmet Abalı'nın cesedi, evinden 3 kilometre uzaklıkta ormandaki yabani hayvanları tarafından kısmen parçalanmış olarak bulundu.

DÜĞÜNE GİDEN AİLENİN OTOMOBİLİ SU TANKERİNE ÇARPTI: 1'İ BEBEK, 3 ÖLÜ DÜĞÜNE GİDEN AİLENİN OTOMOBİLİ SU TANKERİNE ÇARPTI: 1'İ BEBEK, 3 ÖLÜ

Tabaklar köyü Abalıoğlu Mahalle sakini 74 yaşındaki İsmet Abalı'dan 13 gündür haber alınamıyordu. 24 Temmuz günü akşam 17:00 sıralarında evinden ayrılan ve en son 200 metre uzaklıkta yol üzerinde görülen Abalı'nın ailesi jandarmaya başvurmuştu. Dron ve takip köpekleriyle araştırma yapan komando ve jandarma ekipleri tüm kırsal alan ve dere yatakları başta olmak üzere çevrede detaylı araştırma yürüttü.

Screenshot 4-2

2 çocuk ve 3 torun babası İsmail Abalı'dan 13 gün sonra can yakan haber geldi. Günler ilerledikçe iz takip köpekleri yerine kadavra araştırma köpekleriyle araştırmaya devam eden ekipler, en son evinden 3 kilometre uzaklıkta odun toplarken görülen Abalı'nın cesedini 100 metre daha ileride dikenli çalıların içerisinde buldu. Yabani hayvanların parçalamasıyla, çalılıklara sürüklendiği düşünülen Abalı'nın asıl ölüm sebebinin belirlenmesi için Devrek Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldüğü bildirildi. Otopsi sonrası Abalıoğlu Köy camiisinde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.