Bozdoğan yangının Kavaklıdere'ye ulaşması ve yerleşim yerlerine yaklaşması üzerine AFAD ve Jandarma ekipleri, özellikle yaşlılar, çocuklar, kadınlar ve hayvanların güvenliğini sağlamak için tahliye çalışmalarına başlattı.

Ekipler, tahliye işlemlerini sürdürerek vatandaşların güvenli alanlara ulaştırılmasını sağlıyor. Yoğun rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, bölgedeki vatandaşlar için ciddi bir tehdit oluşturuyor.

KAVAKLIDERE'DE “ÇAM FISTIĞI PANELİ” DÜZENLENDİ KAVAKLIDERE'DE “ÇAM FISTIĞI PANELİ” DÜZENLENDİ

ALEVLER MUĞLA'YA ULAŞTI

Yangına havadan ve karadan müdahale ederken, alevlerin yönü Muğla sınırına döndü. Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine doğru ilerleyen alevler Muğla sınırına dayandı. Muğla İl sınırında nöbette olan itfaiye ve orman ekipleri alevlerin ilerlemesini durdurmaya çalışırken, iş makineleri ile set oluşturuldu.

Muğla tarafında Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, jandarma, AFAD, UMKE ekipleri, iş makineleri yangının ilerleyişini durdurmak için uğraş verirken, alevlere hava müdahalesi de sürüyor.

BOZDOĞAN YANGININDA YÜZLERCE HAYVAN TELEF OLDU, ALEVLERLE MÜCADELE SÜRÜYOR BOZDOĞAN YANGININDA YÜZLERCE HAYVAN TELEF OLDU, ALEVLERLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Editör: Haber48 Editör