Gündem Haberleri

Semih Çelik kasaplığını karakalemle çizdi! İşte İkbal Uzuner'in sansürsüz görüntüleri +18

İstanbul’un Fatih ilçesindeki Edirnekapı surlarında 19 yaşındaki İkbal Uzuner’in kafasını keserek aşağıya atan ve sonrasında da surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik’in sansürsüz görüntüleri olay oldu. Peki, İkbal Uzuner’in videosu yayınlandı mı?

Abone Ol

İstanbul’un Fatih ilçesindeki Edirnekapı surlarında yaşanan vahşi olay Türkiye’nin gündeminde ilk sırada yer aldı. Surların üzerine çıkan Semih Çelik, 19 yaşındaki İkbal Uzuner’in kafasını bıçakla keserek aşağıya atması uzunca bir süre konuşuldu.

Kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik önce Eyüpsultan'daki sevgilisi Ayşenur Halil'i daha sonrasında da İkbal Uzuner'in kafasını keserek öldürdü. Semih Çelik'in Fatih'te öldürdüğü İkbal Uzuner'in eski sevgilisi olduğu Eyüpsultan'da öldürdüğü Ayşenur Halil'in de şuan ki kız arkadaşı olduğu iddia edildi.

CİNAYETİ KARAKALEMLE ÇİZMİŞ

Kasaplık geçmişi olan Semih Çelik’in İkbal Uzuner’in bedenini nizami bir şekilde 6 parçaya ayırarak Edirnekapı surlarına götürdüğü ortaya çıktı. Edirnekapı surlarına çıkan zanlının, önce genç kızın kafasını aşağıya attığı ve hemen ardından da kendini ipe bağlayarak surlardan atladığı belirlendi.

Semih Çelik'in evinde polis tarafından yapılan aramalarda bir defterde karakalem çizimlerine rastlandı. Defterde çizilen ve kafası ile bedeni birbirinden ayrılmış figürlerin, İkbal Uzuner'in öldürülme şekline benzediği iddia edildi. Bu tüyler ürpertici detay, cinayetin önceden planlanmış olabileceği ihtimalini daha da güçlendirdi.

NOT: (Görüntüler hassas içerik olduğundan yayınlanmamaktadır)