İstanbul’un Fatih ilçesindeki Edirnekapı surlarında İkbal Uzuner’in kafasını keserek aşağıya attıktan sonra kendisi de intihar eden Semih Çelik olayıyla ilgili sır, gizemini korumaya devam ediyor. Polis, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil cinayetini araştırıyor.

İkbal Uzuner’in şifresi çözülen telefonunda olaya ilişkin olarak bir kanıt henüz bulunamazken Ayşenur Halil’in telefon şifresi ise henüz çözülemedi.

Semih Çelik kasaplığını karakalemle çizdi! İşte İkbal Uzuner'in sansürsüz görüntüleri +18 Semih Çelik kasaplığını karakalemle çizdi! İşte İkbal Uzuner'in sansürsüz görüntüleri +18

Polis ekipleri katil Semih Çelik’in kullandı elektronik cihazları incelemeye alırken açılan bilgisayarında İkbal Uzuner ile ilgili videolara rastladı. Burada Uzuner’i öldürmekten ve intihardan bahsettiği bir videonun tespitine rastlanırken bilgisayarındaki diğer bütün verilerinde silindiği kaydedildi.

İkbak Uzuner

Çelik’e ait HTS kayıtlarını da inceleyen polis, cinayetlerle ilgili olarak herhangi bir tespite rastlayamadı. Sosyal medyada çıkan iddialarda ölen kişilerin Florya'da ayin ve ritüele katıldığı yönündeki haberlerle takibe alınırken herhangi bir şekilde ayin ya da ritüele katıldığına dair bir iz bulunamadı.

Editör: Tolga Murat