Eyüpsultan’da Ayşenur Halil’i, Edirnekapı’da ise İkbal Uzuner’i vahşice öldüren Semih Çelik’in olayındaki soruşturmada sır perdesi aralanırken 19 yaşındaki iki genç kızın cep telefonu şifreleri çözülüyor. İlk gelen bilgilerde Uzuner’in cep telefonunun şifresinin çözüldüğü ancak Ayşenur’un cep telefonundaki şifrelerin halen daha çözülemediği belirtiliyor.

Cep telefonu şifrelerinin kırılmasının sonrasında sosyal medyada İkbal Uzuner ve Semih Çelik arasında geçtiği iddia edilen son WhatsApp mesajları büyük ses getirdi.

İkbal Uzuner

13 polisin şehit edildiği terör saldırısı: DEM Parti Iğdır İl Başkanı tutuklandı 13 polisin şehit edildiği terör saldırısı: DEM Parti Iğdır İl Başkanı tutuklandı

İDDİALAR ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI

Uzuner’in bu mesajlarında Semih Çelik’e, “Bıktım artık, korkuyorum senden. İntihar edeceğim senin yüzünden” demesi dikkatlerden kaçmıyor. Devam eden yazışmalarda Çelik’in Uzuner’e, “Bak İkbal, her zamanki yere gel yoksa seni sokaktaki kediler gibi doğrarım” diyor.

Uzuner ise mesajın devamında, “Sen ne diyorsun Semih, ben 3 yıldır kurtulamıyorum senden. Yeter artık canımı al kurtul Allah’ın cezası” yanıtını vermesi dikkatlerden kaçmıyor.

NOT: WhatsApp mesajı görüntüleri sosyal medyadan alınmıştır. Gerçek olup olmadıkları ile ilgili net bilgi mevcut değildir.

Editör: Tolga Murat