Çanakkale’de İbrahim Bodur Lisesi'nde okuyan lise 1. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Yağız Efe Doğan beden eğitimi dersi sırasında bir anda fenalaştı. Öğretmenlerin haber vermesi sonrasında okula gelen sağlık ekiplerinin ilk muayenesinin ardından Yağız Efe Doğan hemen ambulans ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen 15 yaşındaki lise öğrencisi Yağız Efe Doğan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Sahte mehdinin suç örgütüyle müritlerine gayrimenkullerini sattırıp kredi çektirerek kazanç sağladığı ortaya çıktı! Sahte mehdinin suç örgütüyle müritlerine gayrimenkullerini sattırıp kredi çektirerek kazanç sağladığı ortaya çıktı!

Çanakkale Belediyespor basketbol takımı altyapı sporcusu da olan Yağız Efe Doğan için Mecidiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde Doğan'ın öğretmen olan anne ve babası taziyeleri kabul etti. Doğan’ın cenazesi daha sonra kılınan cenaze namazın ardından Şehir Kabristanlığında gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Yağız Efe Doğan

Cenazeye Çanakkale Valisi Ömer Toraman, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, siyasi partileri il ve ilçe başkanları, öğretmenler ve Doğan'ın okul arkadaşları katıldı.

YAĞIZ EFE DOĞAN NEDEN ÖLDÜ?

Çanakkale’de İbrahim Bodur Lisesi 11. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Yağız Efe Doğan’ın beden eğitim dersi sırasında kalp krizi geçirerek öldüğü belirlendi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi'ne kaldırılan Yağız Efe Doğan geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Editör: Tolga Murat