Gündem Haberleri

NARİN'İN AKRABASI "GİDİN YALAN KONUŞUN" DİYEREK İSYAN ETTİ: YUMRUKLANARAK SUSTURULDU!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in akrabası bir kadın, cenaze bekleme salonunun önünde kalabalığa isyan etti. Söz konusu kadının "Gidin yalan konuşun, tamam mı?" diye haykırdığı esnada bir adamın yumruklayarak onu susturmaya çalıştığı anlar kameralara yansıdı.

Loading...

Abone Ol

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve bugün cansız bedenine ulaşılan Narin Güran adlı 8 yaşındaki kız çocuğunun yaşadığı acı son Türkiye'yi derinden sarstı. Öte yandan Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından, dikkat çeken bir gelişme yaşandı ve içlerinde anne, baba, kardeş ve aile üyelerinin de bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı. Böylece tüm gözler aile üyelerine çevrilmişken cenaze bekleme salonu önünde yaşanan bir olay yankı uyandırdı.

NARİN'İN AKRABASI İSYAN ETTİ: GİDİN YALAN KONUŞUN, TAMAM MI?

Narin'in cansız bedeninin getirildiği cenaze bekleme salonunun önünde duran küçük kızın yakını olduğu belirtilen bir kadın, "Gidin yalan konuşun, tamam mı?" diye isyan etti. Kolundan tutulan kadın, yanındaki bir adam tarafından yumruklanarak susturuldu.

Söz konusu olaya dair görüntüler sosyal medyaya yansımasının ardından soru işaretlerinin artmasına yol açtı. Tüm Türkiye, Narin Güran soruşturması kapsamında suçluların adalet önünde hesap vermesini ve hakettiği cezayı çekmesini bekliyor. 

NARİN GÜRAN OLAYI

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta Kur'an kursuna giden 8 yaşındaki Narin Güran evlerine dönmeyince alınamayınca küçük kızın babası Arif Güran aynı gün saat 20.00 sıralarında kızının kayıp olduğunu bildirmişti.

Bunun üzerine çok sayıda arama kurtarma ekibinin sevk edildiği bölgede çalışmalar başlamış, mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapılmıştı. Arama çalışmaları sürerken, soruşturma kapsamında Narin Güran'ın ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı.

İstanbul Adli Tıp Kurumundaki incelemede, ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığının tespit edilemediği belirtilerek E.G. serbest bırakılmıştı.Ardından Narin'in amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı Salim Güran gözaltına alınmıştı. Aracından alınan DNA örneklerinin Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleri ile eşleştiği tespit edilen amca Salim Güran, 'kasten öldürme' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanmıştı.

Ekipler, daha önce aranan yerlere tekrar yoğunlaşıp mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde çalışma yaptı ve Narin'in cansız bedenine 19. günde ulaştı. Ayrıca Narin'in öldürüldükten sonra çuvalla dereye atıldığı, üzerinin taşla kapatıldığı belirlendi.