Diyarbakır’da kaybolan ve 19 gün sonunda cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cinayeti Türkiye’yi yasa boğdu. Dere kenarına bir çuvalın içerisinde atılan Narin’in katil zanlılarını bulmak için çalışmalar devam ederken Demet Akalın’da bu duruma sessiz kalamadı.

Çorum'dan bihaber vali olarak hafızalara kazındı! O vali merkeze çekildi Çorum'dan bihaber vali olarak hafızalara kazındı! O vali merkeze çekildi

Müge Anlı’yı hedef gösteren Akalın, "Sevgili Müge Anlı ısrarla Narin'imizi neden işlemiyorsun! Neden?" diyerek sitemde bulundu.

Demet Akalın

Canlı yayında bu konu hakkındaki sessizliğini bozan Anlı, "Ben haberimi, nokta vuruşumu yaparım. Sonrasında tutuklanır, tutuklanmaz, 3-4 yıl yer orası beni ilgilendirmez. Ben gazeteciyim, ben olayı dağıtmam. Olayın üzerine giderim haberimi yaparım sonra da başka bir konuya geçerim. İşlemek istediğim çok konum var. Benim işim onu çözmek, sonrası işin adli süreci. Herkes konuşmalarına dikkat etsin. Narin konusunu işlememe nedenim de bu. Hala bu konularda adımın geçmesini de esefle kınıyorum. Ben özellikle bu konuya girmedim. Ben yayına girerken yayın yasağı vardı. Bilmediğim, işlemediğim, muhabir göndermediğim, gözüne bakıp konuşmadığım insan grubuyla ilgili nasıl yorum yapabilirim?" ifadelerini kullandı.

Anlı’nın bu sözleri sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akalın, "Mügecim bana sallamana gerek yok. Seni izler hapisten belki insafa gelir 'Horozumu kesiyordu' diye anası. Ay herkesin merak ettiği sorudan niye rahatsız oluyorsun garip" sözlerini sarf etti.

Demet Akalın

Akalın daha sonrasında Anlı’nın kendisini aradığını söyleyerek, "Sevgili Müge Anlı aradı 'Sana söyler miyim aşk olsun' dedi. Peki..." dedi.

Editör: Gürel Murat