Organize suç örgütleri kazdıkları "kuyu"lara düşmeye devam ediyor! 8 şüpheli daha yakalandı Organize suç örgütleri kazdıkları "kuyu"lara düşmeye devam ediyor! 8 şüpheli daha yakalandı

Türkiye’de günlerdir konuşulan 8 yaşındaki Narin cinayetini konuşurken adli tıp raporu ortaya çıktı. Narin’den alınan DNA örnekleri Adli Tıp Kurumu tarafından incelenmeye devam edilirken İsmail Saymaz, otopsi raporunun tamamlandığını söyledi.

Adli tıptan yetkililerle görüştüğünü kaydeden Saymaz, "Adli Tıp raporu bu akşam itibariyle bitiyor, bu gece ya da yarın sabah Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığında olacak. Yarın biz raporu göreceğiz ve Narin'in ölümüne ilişkin hangi bulguların yer aldığını detaylı bir şekilde göreceğiz" dedi.

Saymaz, "Narin'in ölümünde Asfiksi tespit yapıldı. Bu da Şu demek; yüzüne ve boynuna yapılan basınç sonucu boğarak öldürmek. Narin'in boğularak öldürüldüğünü anlıyoruz" bilgilerini ulaştırdı.

Narin Guran Adli Tıp Raporu

Narin’in kaçırıldığı günde öldürüldüğüne dair olarak bir tespitin de olduğunu söyleyen Saymaz, "Ayağında kopukluk vardı. Bu kemik kopmasının yabani hayvan ısırması sonucu meydana geldiğine dair bir tespit var. Zaten ayağında da hayvan ısırıkları vardı. Bir diğeri tecavüz veya cinsel saldırı bulgusu tespit edilemedi. Bu yok anlamına gelmiyor ama tespit edilememiş, küçük kızın vücudunda tahrip olduğu için tespit edilememiş. Ayrıca Narin'in bedende bir başkasına ait DNA tespit edilemedi" dedi.

Boğma hadisesi konusunda üst düzey polislerle görüştüğünü kaydeden Saymaz, "Bana dediler ki elle boğma olayı planlı bir cinayet değildir. Anlık gelişen olaylarda görülür ve genellikle fail tek kişidir. Çoğunlukla cinsel amaçlıdır. Tek kişi ürünüdür. İki kişiyi tek kişiyi boğamaz. Genelde elle boğan elleriyle boğar. Çocuk cinayeti vahim olduğu için sebebi de vahimdir. Alacak verecek gibi sebepler neden olamaz, korkunç bir sebep ise tecavüzdür" sözlerini sarf etti.

Editör: Gürel Murat