Kültür-Sanat Haberleri

Muğla'daki gösterisi iptal edildi! Müjdat Gezen'e ne oldu? Belediyeden açıklama

Uluslararası 31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında bu akşam düzenlenecek olan Müjdat Gezen’in interaktif gösterisi iptal edildi. Muğla Büyükşehir Belediyesinden konuya ilişkin açıklama geldi.

Abone Ol

Ünlü sanatçı Müjdat Gezen, Uluslararası 31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında bu akşam saat 20.30'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'de Muğlalılar ile bir araya gelecekti. Ancak Müjdat Gezen'in sağlık sorunu sebebiyle gösterisinin iptal edildiği açıklandı.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN MÜJDAT GEZEN AÇIKLAMASI

Muğla Büyükşehir Belediyesinden konuya ilişkin yayımlanan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

"31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği'nde düzenleyeceğimiz Müjdat Gezen interaktif gösterisi, kıymetli sanatçımızın yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle iptal edilmiştir. Evinde istirahat halinde olan sanatçımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, anlayışınız için teşekkür ediyoruz."

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="zxx" dir="ltr"><a href="https://t.co/rGXB0G1g8I">pic.twitter.com/rGXB0G1g8I</a></p>&mdash; Muğla Büyükşehir Belediyesi (@muglabsb) <a href="https://twitter.com/muglabsb/status/1842856589637669262?ref_src=twsrc%5Etfw">October 6, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>