Eğitim Haberleri

Köyceğizli öğrenciler, Bodrum ve Yatağan'ı keşif gezisine çıktı

Köyceğiz'deki Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu öğrencileri, Bodrum ve Yatağan'daki tarihi ve doğal mekanlara keşif gezisine çıktı. Gezi etkinliğinde öğrenciler Bodrum ve Yatağan'daki tarihi ve doğal mekanlarda gezerek hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Abone Ol

Köyceğiz Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu'ndan 45 öğrenci ile 4 öğretmen ve 1 idarecinin katılımıyla Bodrum ve Yatağan'a keşif gezisi düzenlendi. Erken saatlerde otobüsle yola çıkılan gezide ilk önce Bodrum'da ulaşıldı. Bodrum Müzesi gezildi, ardından Bodrum şehir merkezinde panoramik tur yapıldı. Akabinde Yatağan Stronikia Antik kentine varıldı. Akşam saatlerinde Köyceğiz Yangı Mahallesi'ne geri dönüş yapıldı.

ÖĞRENCİLER BODRUM VE YATAĞAN'DAKİ TARİHİ VE DOĞAL MEKANLARDA GEZEREK HEM EĞLENDİLER HEM DE ÖĞRENDİLER

Köyceğiz Yangı Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Gezi etkinliğimizde öğrencilerimiz Bodrum ve Yatağan ilçelerimizin tarihi ve doğal mekanlarında gezerek hem eğlendiler hem de öğrendiler. Eğitim hayatlarında unutamayacakları güzel hatıralar edindi. Onları böyle keyifli, mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Bu güzel etkinlikte emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere velilerimize, katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz"