MSKÜ'NÜN GURUR GECESİ; DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ MSKÜ'NÜN GURUR GECESİ; DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Millî Eğitim Bakanlığı ve Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı öncülüğünde Türkiye genelinde hayata geçirilen 1. sınıfa başlayan öğrencilerin okula aidiyet duygusunu geliştirmeyi, eğitim sürecinin ilk adımında anlamlı izler bırakmayı ve aileler ile eğitimciler arasında iş birliğini güçlendirmeyi amaçlayan "BİZ" (Bilinçle İlerleme Zamanı) projesi kapsamında, ilkokul 1. sınıfa başlayan öğrenciler ve aileleri için Muğla'da çeşitli etkinlikler yapıldı. Proje kapsamında düzenlenen etkinlikte; Muğla'da 1. sınıf öğrencilerinin ve ailelerinin eğitim öğretim sürecine uyumlarını desteklemek amacıyla söyleşi, tiyatro ve sinema etkinliklerine yer verildi.

Muğla'da Bi̇z Etki̇nli̇ği̇ Yapildi (1)

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER VE GEREKLİ BİLGİLENDİRMELER YAPILDI

Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğünden yapılan konuya ilişkin açıklamaya göre, Menteşe Halk Eğitimi Merkezinde ailelere yönelik gerçekleştirilen "Okula Uyum Sürecinde Ailenin Önemi" adlı söyleşide; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğünde görevli Psikolog Gülizar Kaşıkara ve Psikolog Pınar Bayar, "sorumluluklar, ebeveynlerde aşırı korumacılık, ayrılma problemi, akran zorbalığı ve karşılaşılan sorunlarla başa çıkma yöntemleri" hakkında bilgi verdi.

Muğla'da Bi̇z Etki̇nli̇ği̇ Yapildi (2)

Editör: Huri Kaptan