Stanford Üniversitesi'nden bilim insanlarının, her yıl hayata geçirdiği çalışma ile dünyanın en etkili bilim insanlarının isimleri listeleniyor. Buna göre bilim insanlarının hazırladığı son liste bilimsel, teknik ve tıbbi içerik konusunda uzmanlaşmış Hollanda merkezli yayıncılık şirketi tarafından yayımlandı.

Mskü'den 9 Akademisyen 2024'Ün En Etkili Bilim İnsanları Listesinde! (1)

MSKÜ'DEN 9 AKADEMİSYEN İKİ KATEGORİDEKİ O LİSTEDE!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden (MSKÜ) 9 akademisyen, Stanford Üniversitesi'nin hazırladığı "Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesinde kendine yer buldu. Öte yandan söz konusu liste, dünya çapındaki bilim insanlarının bilimsel üretkenliklerine ve çalışmalarının kalitesine göre sıralanırken "kariyer boyu etki" ve "yıllık etki" olmak üzere iki kategoride hazırlandı.

ORTACA FİNAL OKULLARI'NDAN OKULA MERHABA PARTİSİ: ETKİNLİKLER RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU ORTACA FİNAL OKULLARI'NDAN OKULA MERHABA PARTİSİ: ETKİNLİKLER RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU

KARİYER BOYU ETKİ LİSTESİNDEKİ İSİMLER

"Kariyer Boyu Etki" kategorisinde Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları listesinde; MSKÜ Fen Fakültesi'nden Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mehmet Öztürk, Prof. Dr. Ülkü Anık, Mühendislik Fakültesinden Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Akın Taşcıkaraoğlu, Prof. Dr. Ali Arslan Kaya ve Teknoloji Fakültesi'nden Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Keçebaş yer aldı.

YILLIK ETKİ KATEGORİSİNDEKİ İSİMLER 

Diğer taraftan listenin "Yıllık Etki" kategorisinde de şu isimler yer buldu:

"Teknoloji Fakültesinden Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Utkucan Şahin ve Prof. Dr. Ali Keçebaş, Fethiye İşletme Fakültesinden Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlknur Koca, Köyceğiz Meslek Yüksekokulundan Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Sıcak, Mühendislik Fakültesinden Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ahmet Deniz Baş, Doç. Dr. Akın Taşcıkaraoğlu, Fen Fakültesinden Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mehmet Öztürk ve Prof. Dr. Ülkü Anık."

Editör: Huri Kaptan