Gündem Haberleri

İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil'i vahşice katleden Semih Çelik'in komşularından dikkat çeken açıklamalar!

İki genç kızı hayattan koparan ve Türkiye'yi derinden sarsan vahşi katliamların faili 19 yaşındaki cani Semih Çelik'in komşularından dikkat çeken açıklamalar geldi. Caninin 5 yıldır İkbal'e takıntılı olduğunu söyleyen komşuları "Onu elde edebilmek ve etkileyebilmek için başka kızlarla birlikte olup İkbali kıskandırmaya çalışırdı" şeklinde konuştu.

Abone Ol

İstanbul Fatih'te Edirne kapı surlarında meydana gelen akılalmaz vahşet Türkiye'yi derinden sarstı. 19 yaşındaki Semih Çelik isimli cani, iki genç kızı hunharca katlettikten sonra surlardan atlayarak intihar etti. İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i peş peşe canice katledip intihar eden 19 yaşındaki cani Semih Çelik'in komşuları çeşitli açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYE'Yİ DERİNDEN SARSAN VAHŞET

Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan Edirnekapı surlarının üzerine saat 16.00 sıralarında çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in vücudunu parçalara ayırdıktan sonra, talihsiz genç kızın başını ve vücudunun bazı bölümlerini surlardan aşağı fırlattı. Kendi boğazına da ip bağlayan Çelik, surlardan atlayarak intihar etti.

HASTANEDE ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Çelik, ambulansla hastaneye kaldırıldı ve hastanede öldü. Çelik'in babasının ifadesinde, oğlunun 5 kez psikolojik tedavi gördüğü, 2 kez kaybolduğu ve daha önce intihar girişiminde bulunduğunu söylediği ortaya çıktı.

ART ARDA VAHŞET! AYŞENUR HALİL'İ EYÜPSULTAN'DA EVDE ÖLDÜRDÜ

Polis ekiplerince yapılan incelemede caninin, eski sevgilisi Ayşenur Halil'i de saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'daki evinde boğazını keserek katlettiği tespit edildi. 

KAN DONDURAN PLAN

Evde yapılan aramalarda, caninin kendi çizdiği karakelem resim bulunurken söz konusu resimde, çıplak halde bir kadının vucudunun parçalara ayrıldığı görüldü. Çelik'in, Edirnekapı surlarında öldürdüğü İkbal Uzuner'i evinde çizdiği resimdeki gibi parçalara ayırdığı tespit edildi.

"5 YILDIR İKBAL'E TAKINTILIYDI, KISKANDIRMAYA ÇALIŞIRDI"

Sabah'ın aktardığı habere göre katil Semih Çelik'in komşuları birtakım açıklamalarda bulundu. Habere göre Semih Çelik'in komşuları şunları aktardı:

"Semih, 14 yaşından bu yana 5 yıldır İkbal'e takıntılıydı. Onu elde edebilmek ve etkileyebilmek için başka kızlarla birlikte olup İkbali kıskandırmaya çalışırdı. Kız arkadaşları ile eve gelir giderdi.

"BİRİNİ GÖRÜNCE YÜZÜNÜ EKŞİTEN, İNSAN SEVMEYEN BİR TİPTİ" 

İçine kapanıktı ve kimseyle pek muhatap olmazdı. Genellikle tek başına dolaşırdı. Kimseyle selamlaşmayan, birini görünce yüzünü ekşiten, insan sevmeyen bir tipti.

"5 KEZ HASTANEYE YATIRILMAK İSTENDİ, TEDAVİ OLMAYI REDDETTİ"

Takıntısından dolayı Psikolojik tedavi için 5 kez hastaneye yatırılmak istendi ancak direndi ve her defasında tedavi olmayı reddetti."

İkbal Uzuner kimdir? İkbal Uzuner'in cesedi ve son görüntüleri İkbal Uzuner kimdir? İkbal Uzuner'in cesedi ve son görüntüleri