İstanbul’un Fatih ilçesindeki Edirnekapı surlarında yaşanan vahşet bir anda Türkiye’nin gündeminde ilk sırada yer aldı. Semih Çelik adlı zanlı 19 yaşındaki İkbal Uzuner’in kafasını kestikten sonra surlardan aşağıya attı. Sonrasında kendisi de atlayarak intihar etti.

Dün saat 16.00 sıralarında İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan Edirnekapı surlarında yaşanan olayda Semih çelik adlı zanlı önce Eyüpsultan'da sevgilisi Ayşenur Halil'i öldürdükten sonra Fatih'te bulunan arkadaşı İkbal Uzuner adlı kızla surlara çıktı. Zanlı burada Uzuner’in kafasını kestikten sonra surlardan aşağıya attı. Zanlı sonrasında da boynuna ip bağlayarak surlardan aşağı atladı ve intihar etti.

İkbal Uzuner

Gülşah Durbay kimdir, kaç yaşında, evli mi? Hayatı, eğitimi, kariyeri Gülşah Durbay kimdir, kaç yaşında, evli mi? Hayatı, eğitimi, kariyeri

İKBAL UZUNER KİMDİR?

İkbal Uzuner adlı 19 yaşındaki kız İsatnbul’un Fatih ilçesinde Semih çelik tarafından kafası kesildikten sonra surlardan aşağı atıldı. Saat 16.00 esnalarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’ndeki Edirnekapı surlarına çıkan ikiliden Uzuner’in kafası kesildi ve Semih Çelik tarafından yüzlerce kişinin bakışları arasında aşağıya attıktan sonra kendisi de intihar etti.

Zanlının ilk olarak saat 15.30'da da ilk cinayeti olan Ayşenur Halil'i öldürdüğü saptandı.

İkbal Uzuner

İkbal Uzuner henüz 19 yaşındaydı. Uzuner için Fatih Camisi'nde öğle vaktinde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Uzuner'in yakınları, arkadaşları, İstanbul Valisi Davut Gül ile Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan katılırken 19 yaşındaki kızın cenazesi Edirnekapı Şehitliği Mezarlığı'na defnedildi.

Editör: Tolga Murat