Son kabadayı Alaattin Çakıcı, kendisi hakkında yurt dışında video çekerek haber yapan FETÖ’cü Cevheri Güven’i eleştirdi. Sinan Memi-Dalton Şabo-Serhat Azad adlı çete liderinin kendisini vurmak için tim hazırlattığı iddialarına karşılık sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak yanıt verdi.

10 Eylül 2024 tarihinde İstanbul'un Üsküdar ilçesi Burhaniye Mahallesi Burhaniye Abdullahağa Caddesi'ndeki kozmetik ürünleri satan bir firmanın önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kemal Çağlar TEMEL’den de bahseden Çakıcı, “Cevheri GÜVEN adlı FETÖ mensubu daha öncede Kemal Çağlar TEMEL'in öldürülmesi ile ilgili haber yapmıştı. Bugünde söylüyorum Kemal Çağlar Temel'i tanırdım. Arada yanıma gelip giderdi. Ne adamımdı, ne akrabam ne de iş bağlantım vardı” ifadelerini kullandı.

Hastane çalışanlarını pompalı tüfekle rehin aldı "kendisini öldürtmeye çalıştı..." Hastane çalışanlarını pompalı tüfekle rehin aldı "kendisini öldürtmeye çalıştı..."

Kemal Çağlar TEMEL’in öldürülmesi sonrasında Alaattin Çakıcı için de suikast iddiaları gündeme gelince tanıt hiç gecikmedi. Cevheri GÜVEN’in bu söylemine Çakıcı, “Cevheri GÜVEN şimdi de beni öldürmek için tim hazırlandığını iddia ediyor. Ben öyle 20 araçla dolaşmam 2 araçla dolaşırım o da toplam 5 kişi. Benimle kimin problemi varsa yüreği yeten her türlü karşıma dikilir” dedi.

Alaattin Çakıcı

Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Kamuoyuna saygılarımla

Cevheri GÜVEN isimli FETÖ mensubu vatan haini benimle ilgili yurt dışında video çekip haber yapmaktadır. Daha evvelde Kemal Çağlar TEMEL'in öldürülmesi ile ilgili haber yapmıştı. Bugünde söylüyorum Kemal Çağlar Temel'i tanırdım. Arada yanıma gelip giderdi. Ne adamımdı, ne akrabam ne de iş bağlantım vardı. Cezaevimden çıktığımdan bugüne Türkiye'nin her yerinden milyonlarca insan benimle resim çektirdi. Çağlar TEMEL'in öldürülmesi 2027 yılında yurt dışında yaptığı arkadaşlıktan dolayı aralarının açılmış olmasındanmış. Bunu da vefatından sonra öğrendim. Benimle her yemeğe gideni, her resim çektireni vursalar mezarlıklar almaz. Çünlü %99'u tanıdığım değil. Çağlar TEMEL'i tanımış olmam da avukatımın akrabası olması dolayışıdır. Cevheri GÜVEN şimdi de beni öldürmek için tim hazırlandığını iddia ediyor. Ben öyle 20 araçla dolaşmam 2 araçla dolaşırım o da toplam 5 kişi. Benimle kimin problemi varsa yüreği yeten her türlü karşıma dikilir. Bu lafım Türkiye'de benimle problemi olan herkes için geçerlidir.

Kamuoyuna saygılarımla arz ederim." ifadelerine yer verdi.

Editör: Tolga Murat