Bodrum'da Hüseyin Boyacı adına düzenlenen "Gemibaşı 50. Yıl Hüseyin Boyacı Golf Turnuvası" görkemli bir organizasyonla tamamlandı. Turnuvanın ödül törenine; Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli, Boyacı ailesi ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. Törende, Hüseyin Boyacı adına yapılan organizasyonun Bodrum için büyük bir anlam taşıdığı vurgulanırken, Boyacı ailesine destek veren tüm katılımcılara teşekkürler sunuldu.

BODRUM'DA 7 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI: 1 KAÇAKÇI GÖZALTINA ALINDI BODRUM'DA 7 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI: 1 KAÇAKÇI GÖZALTINA ALINDI

Bodrum'da Gemibaşı 50. Yıl Hüseyin Boyacı Golf Turnuvası Tamamlandı (1)

ÖDÜLLER SAHİPLERİNE TAKDİM EDİLDİ

Öte yandan turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli tarafından takdim edildi. Yarışmada sergilenen performanslar büyük beğeni topladı.

SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Organizasyonun tamamlanmasının ardından düzenlenen gala gecesinde ise davetliler canlı müzik eşliğinde keyifli dakikalar yaşadı. Sporun birleştirici gücüne dikkat çekilen gecede, bu tür organizasyonların Bodrum'un sosyal yaşamına ve turizmine büyük katkı sağladığı belirtildi.

Editör: Huri Kaptan