Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in bir dönem yakın korumalığını yapan Mahir Mammadov'un (50), Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir otel odasında ölü bulunduğu öğrenildi. Mammadov'un kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucunun ardından tespit edileceği aktarıldı.

TATİL İÇİN GELDİĞİ KUŞADASI'NDAKİ OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Azerbaycan vatandaşı 50 yaşındaki Mahir Mammadov'un eşi Kemale Mammadov ve oğlu ile birlikte 3 gün önce tatil için Kuşadası'na geldiği öğrenildi. Kuşadası'ndaki Kadınlar Denizi Mahallesi'nde yer alan 5 yıldızlı bir otelde saat 13.30 sıralarında Mammadov'un cansız bedeni bulundu. 

CHP DİKİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ATA UYSAL MOTOSİKLET KAZASINDA CAN VERDİ CHP DİKİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ATA UYSAL MOTOSİKLET KAZASINDA CAN VERDİ

Kent merkezine gezintiye çıkan Kemale Mammadov ve oğlu, döndüklerinde Mahir Mammadov'u yerde hareketsiz yatarken buldu. Bunun üzerine otele sevk edilen 112 Acil  sağlık ekibi tarafından yapılan kontrolde, Mahir Mammadov'un hayatını kaybettiği tespit edildi. Edinilen bilgiye göre söz konusu olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Huri Kaptan