Türkiye'nin çadırlı tek rock müzik festivali olan Zeytinli Rock Festivali bu yıl ilk kez Muğla'da düzenleniyor. Önceki gün Sarıgerme Plajı'nda kapılarına açan ve 5 gün sürecek festival yoğun katılım dikkat çekti.

Ortaca Belediyesi ve Milyon Yapım işbirliğiyle bu sene 21-22-23-24-25 Ağustos tarihlerinde Sarıgerme Plajı’nda gerçekleştirilecek festivalde 2 ana sahnede toplamda 60 sanatçı konser verecek.

SELDA BAĞCAN SESİYLE BÜYÜLEDİ

Festivalin ilk gününde sahne alan usta sanatçı Selda Bağcan, sesiyle ve performansıyla izleyenlerden tam not aldı. Dünyanın önde gelen metal gruplarının "eşsiz ses" diye tanımladığı ve Cattle Decapitation grubunun vokalisti tarafından YouTube'da yer alan videoda övgüyle söz edilen Türk Halk Müziği sanatçısı Bağcan, rockçı gençleri coşturdu.

Zeytinli Rock Festivali'nin ilk iki gününde Cem Adrian, Ceylan Ertem, Bülent Ortaçgil, Sattas, Skapova, Ütopya Band, Seksendört, Emre Fel, Selin, Yavuzcan Çetin, Haybe, Mor ve Ötesi, Adamlar, Feridun Düzağaç, Flört, Kıvılcım Ural, Alternans, Pinhânî, Dedublüman, Mavi Gri, Yedinci Ev,Marsis ve Filozof Kedi sahne aldı.

Z R F

Bugün

Siyah Sahne: Duman - Güneş - Yeni Türkü - Manuş Baba - M'lisa - Hipersona
Kırmızı Sahne: Emre Aydın - Madrigal - Nova Norda - İkilem - Kendimden Hallice - Birinci Kat

24 Ağustos Cumartesi

HALUK LEVENT: 30 YILLIK SAHNE HAYATIMDA İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEY YAPTIM! HALUK LEVENT: 30 YILLIK SAHNE HAYATIMDA İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEY YAPTIM!

Siyah Sahne: Athena - Fatma Turgut - Umut Kuzey - Reckol - Gökçe - Badi Gardi
Kırmızı Sahne: Manga - Dolu Kadehi Ters Tut - Sena Şener - Ufuk Beydemir - Eda Baba - Merve Kazanç

25 Ağustos Pazar

Siyah Sahne: Pentagram - Moğollar - Bulutsuzluk Özlemi - Black Tooth - Murder King - Alkera
Kırmızı Sahne: Kargo - Yüksek Sadakat - Aylın Aslım - Malt - Kurtalan Ekspres - Ezgi Aktan

Z R F2

ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ KAPILARINI AÇTI, SARIGERME PLAJI ANA BABA GÜNÜ ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ KAPILARINI AÇTI, SARIGERME PLAJI ANA BABA GÜNÜ

Editör: Haber48 Editör