Ula'da 24 Ağustos tarihinde meydana gelen sokak ortasında silahlı gasp olayının şüphelileri kıskıvrak yakalandı.

Olay yerine Muğla plakalı bir araçla geldikleri tespit edilen iki sokak eşkiyası, Menteşe'nin Muslihittin Mahallesi Sosyal Kültürel Alanında araç içindeyken yakayı ele verdi. Şüphelilerin bulunduğu beyaz araçta ve üzerlerinde yapılan aramalarda, olayda kullanılan ruhsatsız tabanca, 9 adet 9-19 kalibrelik fişek ve O.A. isimli şahsa ait banka kartları ele geçirildi.

AĞRI'DAN TATİLE GELMİŞLER

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre şüphelilerin, 16 Ağustos 2024 tarihinde Ağrı ilinden Muğla’ya tatile geldikleri ve olayda kullanılan aracı Muğla merkezden kiraladıkları tespit edildi.

İki sokak eşkiyası emniyetteki ifadelerinde, paralarının bitmesi nedeniyle bu suçu işlediklerini ve ayrıca Marmaris ilçesinde bir hırsızlık olayına karıştıklarını itiraf etti.

AZERBAYCAN MUĞLA'DAKİ YANGINLA MÜCADELEYE DESTEK İÇİN AMFİBİ UÇAĞI GÖNDERDİ AZERBAYCAN MUĞLA'DAKİ YANGINLA MÜCADELEYE DESTEK İÇİN AMFİBİ UÇAĞI GÖNDERDİ

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

MENTEŞE'DE KADIN CİNAYETİ! SENEM KIVRIK EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANARAK KATLEDİLDİ MENTEŞE'DE KADIN CİNAYETİ! SENEM KIVRIK EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANARAK KATLEDİLDİ

Editör: Haber48 Editör