Ula'da 2024-2025 kış dönemi spor okullarının açılışı coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. Açılış programında mini voleybol turnuvası ve basketbol smaç basma yarışması düzenlenirken etkinliklere öğrencilerin yanı sıra veliler de büyük ilgi gösterdi. Genç sporcuların yeteneklerini sergiledikleri mini voleybol turnuvası ile basketbol smaç basma yarışması heyecanlı anlara sahne oldu.

Ula'da Kış Dönemi Spor Okulları Coşkulu Bir Açılış Töreniyle Başladı (1)-1

ULA'DA ORMAN YANGINLARINA KARŞI KAPSAMLI PROJE ULA'DA ORMAN YANGINLARINA KARŞI KAPSAMLI PROJE

2024-2025 KIŞ DÖNEMİNDE BİRÇOK BRANŞTA EĞİTİM VERİLECEK

Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yağmur Küçük, açılış kapsamında yaptığı konuşmada, spor okullarının sadece fiziksel gelişime değil, aynı zamanda çocukların sosyal ve zihinsel gelişimlerine de katkı sağladığını dile getirerek 2024-2025 kış döneminde birçok branşta eğitim verileceğini, gençlerin spora yönlendirilmesinin birinci öncelikleri olduğunu kaydetti.

VELİLER MEMNUN

Açılışa katılan veliler, çocuklarının spor yapmalarına büyük önem verdiklerini söyleyerek böyle bir organizasyonun düzenlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Öte yandan veliler, spor okullarının çocukların hem fiziksel olarak güçlenmesine hem de disiplin ve takım ruhu kazanmalarına yardımcı olacağını dile getirdi.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün kış dönemi spor okulları, basketbol, voleybol, futbol, jimnastik gibi birçok farklı branşta eğitim vererek gençleri sporla buluşturmayı hedefliyor. Kayıtları devam eden spor okullarına katılım gösteren çocukların gelişimleri, uzman antrenörler eşliğinde yakından takip edilecek.

Editör: Huri Kaptan