Gündem Haberleri

Öcalan serbest bırakıldı mı? Bahçeli ile Öcalan sınıf arkadaşı mı?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan için ‘Gelsin Meclis’te konuşsun’ sözleri büyük olay oldu. Bu konuşmalar sonrasında ‘Öcalan serbest bırakılacak mı’ sorusu gündeme geldi. Peki, Bahçeli ile Öcalan sınıf arkadaşı mı?

Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'a yaptığı "örgütünü tasviye etsin" çağrısı sonrasında bir anda sosyal medyada ortalık karıştı. Bahçeli, "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun, terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" demesi dikkatlerden kaçmadı.

Bahçeli, “Türkiye'ye getirilirken he türlü hizmete hazırım diyen terörist başı Öcalan buyursun terörün bittiğini ilan etsin. Bu çağrımı anlamayanlar, saptırmaya çalışanlar oldu. Gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın” sözleri çok konuşuldu.

BAHÇELİ VE ÖCALAN SINIF ARKADAŞI MI?

Devlet Bahçeli ile Kemal Kılıçdaroğlu liseden sınıf arkadaşı, Abdullah Gül ile Hulusi Akar üniversiteden arkadaş, Deniz Baykal ile Bülent Arınç kuzen çocukları, Perinçek Mülkiye'de asistan iken Öcalan Mülkiye öğrencisidir. Ancak Bahçeli ve Öcalan sınıf arkadaşı değildir.