Semih Çelik cinayetleri böyle işledi! İşte İkbal Uzuner'in sansürsüz son videosu +18 Semih Çelik cinayetleri böyle işledi! İşte İkbal Uzuner'in sansürsüz son videosu +18

FETÖ lideri Fethullah Gülen’in ölmesi sonrasında cenaze töreni detayları gündemde ilk sırada yer almıştı. 15 Temmuz hain darbe girişiminin baş aktörlerinden olan Gülen, ABD’de hayatını kaybetmiş ve hemen arkasında da cenaze detayları merak edilmişti.

Gazeteci Abdulkadir Selvi'nin aktardığı son bilgilerde FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in defin işlemlerinin nasıl yapacağı belli oldu.

Fethullah Gülen cenaze töreni

FETHULLAH GÜLEN CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN?

FETÖ lideri Fethullah Gülen’in cenaze töreninin 23 Ekim Çarşamba günü yapılacağı kaydedildi. Gülen’in ailesi cenaze için ABD’ye çağrılırken Gazeteci Zafer Şahin FETÖ'nün vasiyetinin aslında İzmir’de gömülmek olduğundan söz etmişti.

Gülen’in cenazesinin Pennsylvania'daki örgüt kampının arkasındaki ormanlık alana gömüleceği söylendi. 1999 yılından bu yana ikamet ettiği Saylorsburg'deki Kestane Kampı'na yakın bir ormanlık alana defin işlemlerinin yapılması için hazırlıkların başladığı kaydedildi.

Editör: Tolga Murat