Magnum 3. dönem çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. 22 Ekim Salı gününde saat 11.00’dan itibaren noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişte 2 kişiye Porsche Taycan toplamda 30 kişi 200 bin TL’lik Magnum Card Param Hediye Kartı ikramiyesi kazanacak.

Magnum çekilişinin sonunda kazanan asil ve yedek talihlilerinin isim listesi yayınlanacak.

MAGNUM 3. DÖNEM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN?

Magnum 3. dönem çekiliş sonuçları 22 Ekim tarihinde saat 11.00’dan itibaren açıklanacak. Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan çekiliş sonucunda Porsche Taycan otomobil ve 200 bin TL’lik Magnum Card Param Hediye Kartı ikramiyesi kazanan asil ve yedek talihlerinin isim listesi yayınlanacak.

Magnum Çekiliş Sonuçları 2024

MİT, bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın sözde iki sorumlusunu etkisiz hale getirdi MİT, bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın sözde iki sorumlusunu etkisiz hale getirdi

MAGNUM CARD NEDİR?

Çekiliş sonucunda her aylık dönem için 30 kişiye toplam 200 bin TL’lik Magnum Card Param Hediye Kartı ikramiyesi verilecek. Magnum Card Param Hediye Kartı; Türkiye genelindeki tüm mağazalarda geçerli olacak. Mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, telekomünikasyon cihazları ve telefon alımları, TL/dakika yüklemeleri, tütün ve tütün mamulleri ve alkollü içecek alışverişleri, şans oyunları ve kuyumcu alışverişleri ile döviz alım satımı yapan mağazalarda bu kartlar geçerli olmayacak. Talihliler söz konusu kartlara yüklenen paraları nakde çeviremeyecek.

Editör: Tolga Murat