MUĞLALI GENÇ KAFAYI SURVIVOR'A TAKTI! GECE GÜNDÜZ ANTRENMAN YAPIYOR MUĞLALI GENÇ KAFAYI SURVIVOR'A TAKTI! GECE GÜNDÜZ ANTRENMAN YAPIYOR

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile Muğla Diş Hekimleri Odası arasında, diş hekimliği eğitimlerinin organize edileceği, akademik ve bilimsel eğitimlerin hazırlaması amacıyla Dekan Prof. Dr. Akın Aladağ ile Muğla Diş Hekimleri Odası Başkanı Doruk Alp arasında protokol imzalandı.

Protokol kapsamında araştırma projeleri ve çalışmalar, konferanslar, sempozyumlar gibi her türlü mezuniyet sonrası mesleki etkinlikler düzenlenecek. Ayrıca her yıl 22 Kasım Diş Hekimliği Günü’nde yapılacak olan organizasyonlarda birlikte hareket edilerek program oluşturulacak. 

DORUK ALP: GURUR DUYUYORUZ

İmza töreninde konuşan Doruk Alp, “Amacımız, Muğla ilinde diş hekimliğinin tüm paydaşlarının tek ses olarak kentimize ve vatandaşlarımıza faydalı olması. Oda olarak şehrimizin Diş Hekimliği Fakültesi ile gurur duyuyoruz. 27-28-29 Eylül tarihlerinde düzenleyeceğimiz ‘Karia dostluk ve Barış Sempozyu’nun Bilimsel Komite Başkanlığını Akın hocamızdan rica ettiğimizde bizleri kırmadılar, kendilerine çok teşekkür ederim” dedi. 

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akın Aladağ ise, fakülte öğretim üyeleri ile birlikte bilimsel çalışmaların yanı sıra Diş Hekimleri Odası’nın düzenlemiş olduğu ‘Karia Dostluk ve Barış Sempozyumu’na destek vermekten mutluluk duyacaklarını söyledi.

Diş Hekimliği Fakültesi ile Diş Hekimleri Odası Arasında İş Birliği Protokolü

Kaynak: https://www.mu.edu.tr/

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ (MSKÜ) ÖĞRENCİLERİ TEKNOFEST 2024'TE FİNALE KALDI MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ (MSKÜ) ÖĞRENCİLERİ TEKNOFEST 2024'TE FİNALE KALDI

Editör: Haber48 Editör