Siyaset Haberleri

MHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZLEM BALCI: SİYASETİ UZUN ZAMANDIR DÜŞÜNÜYORDUM

Milliyetçi Hareket Partisi 28'inci dönem Muğla Milletvekili adayı Özlem Balcı, Köyceğiz'de yaptığı açıklamada "Muğla'nın yerlisiyim, o yüzden insanlar beni çok sarıp sarmaladı diye düşünüyorum." dedi.

Abone Ol

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Pınar Mahallesi'nde vatandaşlarla iftar programında bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi 28'inci Dönem Muğla Milletvekili Adayı Özlem Balcı, çocukluğunun bugün bulunduğu gibi bir ortamda geçtiğini belirterek "Muğla Seydikemer'in bir köyünde doğdum, büyüdüm. Çocukluğumda en sevdiğim şey böyle bir düğün olsa da gitsek, yemekler yesek diye beklerdim. O yüzden çocukluğuma gittim. Beni davet ettikleri için çok minnettarım." dedi.

ÖZLEM BALCI: "SİYASETİ BEN UZUN ZAMANDIR DÜŞÜNÜYORDUM"
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu olduğunu dile getiren MHP 28'inci Dönem Muğla Milletvekili Adayı Özlem Balcı; "Siyaset benim zaten kalbimde olan bir şeydi. Siyaseti ben uzun zamandır düşünüyordum. Kendimi ne zaman hazır hissedersem o zaman çıkacaktım bu şekilde. Şuan kendimi hazır hissediyorum. Doğru bir zamanda olduğumu düşünüyorum. Muğla için, Milliyetçi Hareket Partisi için güzel şeyler yapabileceğime inanıyorum. Bu yola girdim, şuanda da büyük bir heyecanla özellikle yörük kadınlarımızı arkama alarak yürüyeceğimi düşünüyorum." dedi.

ÖZLEM BALCI: "KÖYLERİ TEK TEK GEZMEK İSTİYORUM"
Marmaris'teki izlenimlerini aktaran Özlem Balcı, "Oyuncu olmamdan dolayı değil, insanların Milliyetçi Hareket Partisi'ne olan sevgisinden dolayı bana sarıldıklarını düşünüyorum. Galiba kadın olmamdan dolayı, yörük olmamdan dolayı, Muğla'nın yerlisiyim, o yüzden insanlar beni çok sarıp sarmaladı diye düşnüyorum. 10 yıldır Seksenler dizisinde ben insanların evine konuk oldum. Ailelerinden birisi oldum. Kızları oldum. Bu yüzden çok mutluyum. Marmaris'te güzel bir ortam vardı. Çok mutlu oldum. Sürekli hareket halindeyiz. Bu sadece bir tanışmaydı. Ben daha sonra köyleri tek tek gezmek istiyorum. Köydeki bütün kadınlarımızın elini sıkmak istiyorum." şeklinde konuştu.