Gündem Haberleri

Katil Semih Çelik surlara böyle çıkmış! İşte İkbal Uzuner'in son görüntüleri +18

İstanbul’un Fatih ilçesindeki Edirnekapı surlarında yaşanan vahşette 19 yaşındaki Semih Çelik adlı katil, yine aynı yaştaki İkbal Uzuner’in kafasını kesip aşağıya atmadan önce beraberce surlara çıktıkları anlar kameralarca kaydedildi. İşte, İkbal Uzuner'in son +18 görüntüleri…

Loading...

Abone Ol

İstanbul’un Fatih ilçesindeki Edirnekapı surlarında Cuma akşamı yaşanan olayda 19 yaşındaki Semih Çelik adlı katil, İkbal Uzuner’in kafasını keserek surlardan aşağıya atmış daha sonrasında da kendiside intihar etmişti.

Surlarda vahşice öldürülen İkbal Uzuner'in cinayetten öncesi surlara gelerek çıktığı ve Semih Çelik ile beraber burada yaklaşık olarak 2 saat kaldığı belirlendi.

İstanbul’da Fatih ilçesindeki Edirnekapı surlarında yaşanan korkunç olay bir anda Türkiye’nin gündeminde ilk sırada yer aldı. 19 yaşındaki Semih Çelik, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil isimli iki genç kızı vahşice katletmişti.

Semih Çelik, kameraların kayıtta olduğu anlarda kendisini surlardan atarak yaşamına son vermişti. Olaydan önce Çelik’in elinde bir çanta ile surlara geldiği ve burada telefonla konuştuktan sonra yanına İkbal Uzuner’in geldiği belirlendi.

Görüntüler esnasında surlara çıkan Semih Çelik'e bakarak konuşan Uzuner'in daha sonrasında surların üzerine çıktığı görülüyor.