Fethiye

FETHİYE'DE FECİ KAZA ANI KAMERADA! 7 KİŞİ ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİ

Fethiye'de otomobil ile minibüsün çarpıştığı dehşet verici kazada, iki sürücü ve araçlardaki 5 kişi yaralandı. Minibüsün devrildiği kazada yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza anı ise anbean kameraya yansıdı.

Loading...

Abone Ol

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Yaşar Alp T. yönetimindeki otomobil, Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı Çamköy Eski Hal Kavşağı'nda, Tuğba C. idaresindeki minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs devrildi ve kazada iki sürücü ile araçlardaki 5 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, yaralıları ilçedeki hastanelere kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi, ancak kazanın şiddeti nedeniyle tedavileri devam ediyor.

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Kaza sebebiyle kısa süreliğine trafiğe kapatılan yol, araçların kaldırılmasıyla tekrar ulaşıma açıldı. Olay yerine sevk edilen ekipler, kazanın oluş nedenini araştırmaya devam ediyor.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Kazanın dehşet anları çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, minibüsün şerit değiştirdiği sırada hızla kavşağa giren otomobilin çarpma anı ve ardından minibüsün devrilmesi yer alıyor. Bu görüntüler, kazanın ne kadar şiddetli olduğunu gözler önüne seriyor.