Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca bugün Fethiye Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Akmaz Halk Plajı'nda düzenlenen kahvaltı organizasyonunda 41 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Sorunların masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Karaca, görev süreleri boyunca mahalle muhtarlarının yanında olacağını ifade etti. Karaca, toplantı boyunca dile getirilenleri not aldı. Belediye Başkanı Karaca, seçim kazanan yeni muhtarlara rozetlerini takdim ederek görevlerinde başarılar diledi.

Fethi̇ye Beledi̇ye Başkani Ali̇m Karaca 41 Mahalle Muhtariyla Bi̇r Araya Geldi̇ (1)

FETHİYE, THE TİMES GAZETESİNİN EN İYİ PLAJ TATİLİ LİSTESİNDE FETHİYE, THE TİMES GAZETESİNİN EN İYİ PLAJ TATİLİ LİSTESİNDE

5 YILLIK SÜREÇTE MUHTARLARLA İŞ BİRLİĞİ PLANI

Başkan Karaca, geride kalan 5 yıllık süreçte muhtarlarla iş birliğinin önemine vurgu yaparak yeni dönemde de birlikte çalışacaklarını dile getirdi. Karaca, "Vatandaşlarımızla aramızdaki güçlü bağı sağlayan muhtarlarımızla bir araya gelerek, adil ve eşit hizmet götürme hedefimize hep birlikte ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Fethi̇ye Beledi̇ye Başkani Ali̇m Karaca 41 Mahalle Muhtariyla Bi̇r Araya Geldi̇ (2)

Yeni seçilen muhtarlara büyük sorumluluklar düştüğünün altını çizen Karaca, "Birlikte çalışarak daha güzel bir Fethiye inşa edeceğiz" ifadelerini sözlerine ekledi.

ALİM KARACA: 41 MAHALLEMİZE ADİL VE EŞİT HİZMET GÖTÜRME HEDEFİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca şu ifadelere yer verdi:

"Bugün, muhtarlarımızla kahvaltıda bir araya gelerek, yeni seçilen muhtarlarımıza rozetlerini takdim ettik ve onları tebrik ettik. Vatandaşlarımızla aramızdaki bağı güçlendiren ve hizmetlerimizin ulaşmasını sağlayan muhtarlarımıza katılımları için gönülden teşekkür ediyorum. 41 mahallemize adil ve eşit hizmet götürme hedefimize, aynı kararlılıkla devam edeceğiz."

Fethi̇ye Beledi̇ye Başkani Ali̇m Karaca 41 Mahalle Muhtariyla Bi̇r Araya Geldi̇ (3)

Editör: Huri Kaptan