SON DAKİKA... ULA'DA YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA HALK DA KATILDI SON DAKİKA... ULA'DA YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA HALK DA KATILDI

Ege Vakfı 8. Geleneksel Lavanta Hasat Festivali'nin  ilk gününde, Agit Vakfı tarafından verilen Karekökü Konseri ile başlayacak etkinlikler, çeşitli atölye çalışmaları ve eğlencelerle devam edecek. Lavanta satışı yapılacak ve hareket eğitimi ile koordinasyon becerisi atölyeleri düzenlenecek. Çocuklar için "Bu Devirde Arı Olmak" etkinliği, yetişkinler için ise yaratıcı drama atölyesi gerçekleştirilecek. Ayrıca, doğal mum yapım atölyesi ve zumba atölyesi de festival programında yer alıyor. Zumba atölyesine katılım için 200 TL ücret ödenecek.

BUGÜN SAAT 18:00'DA BAŞLIYOR

Festival, 27 Temmuz Cumartesi günü de devam edecek. Bu ikinci gün programında, lavanta ürünleri satışları, sokak oyunları, nefes ve beden farkındalığı gelişen yoga, hareket eğitimi ve koordinasyon becerisi atölyeleri yer alacak. Çocuklar için ata tohumu buğdaylar ve ekşi mayalı ekmek yapımı, tohum tapu atölyesi ve "Kalbin Fısıltısı" dans gösterisi ile etkinlikler son bulacak. Ege Vakfı'nın bu renkli festivali, lavanta ve eğlence dolu etkinlikleriyle ziyaretçileri bekliyor.

Muhabir: Burcu Dincel