Dalyan Kapalı Pazar Yeri projesi, Ortaca Belediyesi'ndeki başkan değişikliğinin ardından yarım kaldı. Ortaca ekonomisi için çok önemli bir proje olan Dalyan Kapalı Pazar Yeri projesine 31 Mart 2024 seçimlerinin ardından çivi dahi çakılmadığı ortaya çıktı.

ORTACA'DA ÖZEL BİREYLERLE DANS ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ORTACA'DA ÖZEL BİREYLERLE DANS ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Ortaca'nın bir önceki dönemki Belediye Başkanı Alim Uzundemir tarafından başlatılan proje, CHP'li Evren Tezcan'ın başkanlık koltuğuna oturmasıyla akamete uğradı. 

UZUNDEMİR'İN SEÇİM VAADİYDİ

Üç kez ihaleye verilen fakat ekonomik şartlar yüzünden 5 milyon liradan başlayıp 35 milyon liraya kadar muayyen fiyata çıkan Dalyan Üstü Kapalı Pazaryeri ihalesine kimselerin girmemesi nedeniyle sahipsiz kaldı.

MHP'li eski başkan Alim Uzundemir, "Ortaca halkı bana tekrar yetki verirse yetiştiremediğim için rafa kaldırdığım projeleri teker teker ele alacağım" demişti ancak sandıktan Evren Tezcan çıkınca Dalyan Kapalı Pazaryeri projesi yine ilerlemedi.

Dalyan

CHP'Lİ TEZCAN'IN PROJESİ YOK

Eski başkan Uzundemir'in bir noktaya getirdiği projenin neden devam etmediğine ilişkin gazetemize gelen şikayetler konusunu cumartesi günü yerinde inceledik. Uzundemir döneminde direkleri dikilen bomboş alanda birkaç üreticinin kendi çabalarıyla getirdiği pazar tenteleri altında satış yaptığını gördük.

Dalyan (2)-1

PROJESİZ BAŞKAN EVREN TEZCAN

Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan'ı geçtiğimiz günlerde yaptığımız "Paralar Nerede?" başlıklı haberle gündeme getirmiştik.

Ortaca Belediyesi'nden emekli 3 memurun tazminatını ödeyecek para bulamayan Tezcan, Belediye Meclisi kararıyla tazminat için kredi kullanma yetkisi almıştı. 

Geldiği günden beri proje üretemeyen Tezcan, Dalyan Kapalı Pazaryeri projesine de kayıtsız kaldı. Seçim dönemin proje sunmadığı için eleştirilen CHP'li Tezcan, Dalyan'daki hazır projeyle de ilgilenmedi. Ortaca ekonomisi için önemli bir yer tutan, üreticini gelir kapısı konumundaki kapalı pazar projesi tamamlanmayı bekliyor.

Üstü kapalı ve modern bir pazar kurulması için halkın yaptığı çağrılara kulak tıkayan CHP'li Tezcan'ın Ortaca'da hayata geçireceği ilk proje merakla bekleniyor.

EVREN TEZCAN PARALAR NEREDE? BİR FESTİVAL MASALI... EVREN TEZCAN PARALAR NEREDE? BİR FESTİVAL MASALI...

FESTİVALE PARA VAR, EMEKLİ PERSONELE YOK! EVREN TEZCAN'DAN "KREDİ" SKANDALI FESTİVALE PARA VAR, EMEKLİ PERSONELE YOK! EVREN TEZCAN'DAN "KREDİ" SKANDALI