Günübirlik tatilcilerin en fazla rağbet gösterdiği Ula’nın Sakin Kent unvanlı Akyaka Mahallesi girişinde sabah 09.20’De Denizli’den günübirlik tatil için gelen Midibüsün Akyaka girişinde freni boşalması sonrası karıştığı kaza sonrası Karayolundan Akyaka girişi trafiğe kapatılmıştı.

SON DAKİKA... ULA'DA YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA HALK DA KATILDI SON DAKİKA... ULA'DA YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA HALK DA KATILDI

Yolun trafiğe kapatılması sonrası Akyaka’ya Aydın, Denizli ve İzmir’den günü birlik tatil için araçları ile gelen, Marmaris, Datça ve Fethiye gibi turistik ilçelerin de güzergahı olan Sakartepe rampasında iniş yönünde Gökova Kavşağına kadar 5 kilometre uzunluğunda kuyruk oluştu.

Akyaka Mahallesine giriş ve çıkışlar Gökova kavşağından verilirken, yoğunluk nedeniyle araçlar uzun süre kuyrukta beklemek zorunda kaldı.

preview image

KAZA YAPAN ARAÇ ÇEKİCİYLE TAŞINDI

Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi girişinde freni boşalması sonrası üç aracı çarparak duran Midibüs olay yerinden çekici ile alınarak taşındı.

Kaza ile ilgili olarak Muğla Valiliğinden yapılan açıklamada, “Saat 09:20 sıralarında Ula ilçesi Akyaka Mahallesi girişinde seyir halindeki yolcu midibüsünün karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 1 vatandaşımız vefat etmiş, 32 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar bölgedeki çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınmıştır. Kazada hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz” denildi.

ULA'DA KATLİAM GİBİ KAZA! FRENİ PATLAYAN TUR OTOBÜSÜ SAĞA SOLA ÇARPTI; 2 ÖLÜ, 4'Ü AĞIR, 28 YARALI ULA'DA KATLİAM GİBİ KAZA! FRENİ PATLAYAN TUR OTOBÜSÜ SAĞA SOLA ÇARPTI; 2 ÖLÜ, 4'Ü AĞIR, 28 YARALI

Editör: Haber48 Editör