İnegöl Belediyesinin temizlik konusundaki mücadelesi hız kesmeden sürüyor. İnegöl'de şehrin çeşitli noktalarına konulan kameralar ile toplu yaşam alanları gözetim altında tutularak, merkez tarafından kirlilik oluşturan kişiler başta olmak üzere araçlardan sigara izmariti ile çöplerini gelişigüzel atan sürücüler tespit edilip plakalarına cezai işlem uygulanmaya devam ediyor.

SİGARA İZMARİTİ ATANLARA CEZA YAĞMURU!

Belediyenin önemli yatırımlarından biri olarak öne çıkan İzleme ve Değerlendirme Merkezi uygulaması aracılığıyla çevreyi kirleten 248 araç sürücüsü tespit edildi. İzleme ve Değerlendirme Merkezi'ne bağlı kameralardan kentin birçok noktasında kontrollerini sürdüren İnegöl Belediyesi Zabıta ekipleri tespit ettikleri, aracından çevreye sigara izmariti atan 248 kişiye ceza yazdı.

ŞEHİT YÜZBAŞI CENGİZ TOPEL AKDENİZ FIRTINASI TATBİKATI'NDAN NEFES KESEN GÖRÜNTÜLER! ŞEHİT YÜZBAŞI CENGİZ TOPEL AKDENİZ FIRTINASI TATBİKATI'NDAN NEFES KESEN GÖRÜNTÜLER!

"KİMSENİN BU GÜZEL ŞEHRİ KİRLETMEYE HAKKI YOK"

Ekipler, "Kimsenin bu güzel şehri kirletmeye hakkı yok" sloganıyla, araçlarından çevreye sigara izmariti saçan vatandaşları takibe alarak bugüne kadar 248 kişiye toplamda 508 bin 896 lira ceza yazdı.

Editör: Huri Kaptan