Süper Lig'de Fenerbahçe dün sahasında ağırladığı Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu ve böylece bu sezon ligdeki ilk yenilgisini aldı. Fenerbahçe'nin sahasında Galatasaray'a 3-1 yenildiği dev derbi karşılaşmasının ardından sarı-lacivertli takımın taraftarlarından Engin Polat, yönetimi hedef alan paylaşımda bulundu. Fenerbahçe yönetimine Engin Polat'tan tepki geldi. Yaklaşık 10 ay hapiste kaldıktan sonra serbest bırakılan Engin Polat'ın tepki dolu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. 

ENGİN POLAT: YÖNETEMİYORSANIZ BIRAKIN

Fenerbahçe'nin maç sonu skorunu sosyal medya hesabından paylaşarak altına "Yönetemiyorsanız bırakın" notunu düşen Polat'ın söz konusu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Bugün hangi maçlar var? 21 Eylül Cumartesi maç programı Bugün hangi maçlar var? 21 Eylül Cumartesi maç programı

40 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTEMİYLE DAVA AÇILDI: YENİ HAPİSTEN ÇIKTI 

Kara para aklama davasında; "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından haklarında 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında tahliye kararı çıktı ve serbest bırakıldılar. Yakın zaman önce tahliye edilen Engin Polat, yaklaşık 10 ay hapiste kaldı.

Editör: Huri Kaptan