Yatağan'ın saatlerce yandığı, şehre giriş çıkışların kapatıldığı orman yangını dün söndürülmüştü. Yangının çıkış yerinde inceleme yapan uzmanlar alevlerin bir arı konaklama yerinden başladığını tespit etmişti.

SON DAKİKA... ULA VE YATAĞAN'DAN SEVİNDİREN HABER: YANGINLAR TAMAMEN KONTROL ALTINDA SON DAKİKA... ULA VE YATAĞAN'DAN SEVİNDİREN HABER: YANGINLAR TAMAMEN KONTROL ALTINDA

Yüzlerce dönüm alanın yanmasına ve binlerce canlının telef olmasına sebepolan yangının bölgede arıcılık yapan M.Ş. ile oğlu İ.Ş.'nin arı körüğünde yaktıkları ateşten kaynaklandığının tespit edildi.

BABA - OĞUL HAPİSTE

Bunun üzerine baba ve oğul derhal yakalanarak gözaltına alındı. Olay yeri inceleme çalışmaları ve ifade işlemlerinin ardından şahıslar adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan M.Ş ile İ.Ş "Bilinçli taksirle orman yangınına neden olma" suçundan tutuklanarak Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

DATÇA'DA ORMANLARI YAKAN HAİN KISKIVRAK YAKALANDI, ALEVLER SÖNDÜRÜLDÜ DATÇA'DA ORMANLARI YAKAN HAİN KISKIVRAK YAKALANDI, ALEVLER SÖNDÜRÜLDÜ

Editör: Haber48 Editör