Muğla Büyükşehir Belediyesi, okul öncesi çocuklar için Gündüz Bakımevi projelerini sürdürüyor. Çalışan ailelere büyük kolaylık sağlayan Gündüz Bakımevleri’ne Büyükşehir Belediyesi bir yenisini ekledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın seçim vaatlerinden biri olan Gündüz Bakım Evleri’nden biri olan "Yatağan Emin Eller Gündüz Bakımevi" 18 Ekim 2024 Cuma günü açılıyor. Buna göre Yatağan Hasan Haşmet Işık Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi içerisinde yer alan Gündüz Bakım Evi 40 öğrenci kapasitesi ile hizmet vermeye başlayacak.

Ailelere Müjde! Yatağan Emin Eller Gündüz Bakımevi Açılıyor (1)

MUĞLA'NIN İLÇELERİNDE PROJELERİN SAYISININ ARTMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi daha önce Menteşe ve Fethiye'de hizmete sunduğu gündüz bakım evlerine Yatağan'da yenisini ekleyerek, Emin Eller Gündüz Bakımevlerinin sayısını artırdı. Büyükşehir Belediyesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada yer alan bilgiye göre 13 ilçesi olan Muğla’da Seydikemer ve Ortaca ilçelerinde de Gündüz Bakım Evi açılması için çalışmalar devam ediyor. 

Mülakat sonuçları yarım saat içinde neden kaldırıldı? MEB Bakanı: Arkadaşımız yanlışlıkla bir tuşa bastı Mülakat sonuçları yarım saat içinde neden kaldırıldı? MEB Bakanı: Arkadaşımız yanlışlıkla bir tuşa bastı

Ailelere Müjde! Yatağan Emin Eller Gündüz Bakımevi Açılıyor (2)

GENİŞ OYUN ALANLARIYLA DONATILMIŞ BAKIMEVİ

Yatağan Emin Eller Gündüz Bakım Evi’nde 25-66 aylık öğrencilere hizmet verilecek olup çocuklara yönelik çeşitli eğitim programları sunulacak. Bu programlar arasında akıl oyunları, değerler eğitimi, İngilizce dersleri, yaratıcı drama, müzik ve ritim çalışmaları, matematik, resim ve sanat etkinlikleri, okuma yazmaya hazırlık ve sosyal etkinlikler yer alacak. Bakım Evi’nde her biri 20 kişilik "Mavi Sınıf" ve "Turuncu Sınıf" olmak üzere iki sınıf yer alıyor. Öte yandan, çocukların güvenli ve keyifli zaman geçirebileceği geniş bir bahçe ve oyun alanı da tesis içerisinde bulunuyor. 

BAŞKAN ARAS: ÇALIŞAN AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, il genelinde ailelerin çocuklarını gönül rahatlığı ile emanet edeceği gündüz bakım evi sayısını artıracaklarını belirterek yerel yönetimler olarak aileler için çok önemli olan bu hizmeti önemsediklerini vurguladı.

SEÇİM VAADİ YERİNE GETİRİLİYOR

Ayrıca Başkan Aras "Seçimlerden önce Muğlamızda Gündüz Bakım evi sayısını artıracağımızı söylemiştik. Bunlardan ilkini Yatağan ilçemizde hayata geçirdik. Ortaca ve Seydikemer ilçelerimizde Gündüz Bakım evi açılması için çalışmalarımızı başlattık. Ailelerimiz en kıymetli varlıklarını Gündüz Bakım evlerimize emanet ederek gönül rahatlığı ile işlerine gidebilecek. Bu hizmeti çok önemsiyoruz ve 13 ilçemizde ulaşılabilir yapmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN EBEVEYNLERE MÜJDE! GECE KREŞİ PROJESİ BAŞLATILIYOR MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN EBEVEYNLERE MÜJDE! GECE KREŞİ PROJESİ BAŞLATILIYOR

Editör: Huri Kaptan