Milas

YANGINDAN DÖNEN İTFAİYE ARACIYLA SERVİS MİNİBÜSÜ ÇARPIŞTI, ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Milas'ta yangın bölgesinden dönen itfaiye aracı ile işçileri taşıyan servis aracının kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 15 kişi yaralandı. Muğla BŞB, 12 vatandaş ile 3 itfaiye personelinin yaralandığını açıkladı.

Abone Ol

Milas Beçin Orman İşletme şefliği önünde meydana gelen kazada  8 kişi yaralandı.

Servis minibüsü ile itfaiye aracının karıştığı kaza sonrası bölgeye Milas bölgesindeki tüm ambulanslar ile Yatağan ve Bodrum’dan takviye ambulans ekipleri bölgeye sevk edildi.

Çarpışmanın şiddeti ile itfaiye aracı devrilerek yoldan çıktı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kaza üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sek edildi. Kazada yaralanan 8 kişi, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

OTOMOBİL SEYİR HALİNDEYKEN ALEV ALDI

Milas'taki bir başka olayda ise Yatağan karayolu üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple aniden alev aldı.

 Aracın motor bölümünden yükselen dumanları fark eden sürücü, aracını durdurarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine kısa sürede intikal eden itfaiye ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangında araç kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

MİLAS'TA MİNİBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI, 7 YOLCU YARALANDI MİLAS'TA MİNİBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI, 7 YOLCU YARALANDI

Kaynak: İHA