Harry Potter serisinin İngiliz yazarı J.K. Rowling’e ait olan 88,5 metre uzunluğundaki mega yat 'Samsara', Muğla’nın Fethiye ilçesine demir attı. Cayman Adaları bayraklı mega yat 'Samsara', Fethiye İskelesi’ne yanaşırken Ege kıyılarında mavi yolculuk yapan yatın yaklaşık 2 haftadır Göcek’te olduğu biliniyordu.

Yakıt ikmalinin ardından yeniden Göcek’e dönen mega yatı gören yerli ve yabancı turistler gün boyunca fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

J.K. Rowling Samsara

Samsara adlı yatın 88,5 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğinde olduğu öğrenilirken iç özellikleri arasında 5 metrelik dairesel yüzme havuzu, 1 sinema salonu, plaj kulübü yer alırken 12 misafir kapasitesine sahip yatta 26 kişilikte mürettebat bulunuyor.

5. Uluslararası Fethiye Spor Festivali, Likya Granfondo bisiklet yarışı ile başladı 5. Uluslararası Fethiye Spor Festivali, Likya Granfondo bisiklet yarışı ile başladı

J.K. Rowling, Harry Potter serisiyle dünya çapında tanınan bir İngiliz yazar olarak dikkat çekmektedir. 1965 yılında İngiltere’de dünyaya gelen Rowling, Fransızca eğitimi alarak henüz genç yaşlardan itibaren yazmaya başlamıştı. 1997 yılında da yayımlanan ilk Harry Potter kitabı ile de büyük başarılara imza atmıştı.

Editör: Tolga Murat