Tüm dünyada tanınan ve Nobel Barış Ödülü adayı olan yazar Akif Manaf, Avrupa’nın birçok ülkesinde imza günleri düzenlemeye devam ediyor.

Bugüne kadar yazdığı 100’e yakın eseri bulunan ve dünyanın her yerinde geniş bir okur kitlesine sahip ünlü yazar, Hollanda ve Almanya’dan sonra Fransa’nın Lyon ve Macon şehirlerinde de yoğun katılımın olduğu imza günleri gerçekleştirdi.

Eserleri 73 dile çevrildi

Kişisel gelişim alanında eserler yazan Manaf, farkındalığı arttıran sıra dışı analizleri ve kullandığı yalın dil ve akıcı üslubuyla öne çıkıyor.  İnsana ve ilişkilere dair konuları geniş bir perspektiften işleyen ünlü yazarın eserleri bugüne kadar 73 dile çevrildi.

İNGİLTERE'YE KAÇAK YOLLARDAN GEÇMEYE ÇALIŞAN TÜRK SAYISINDA PATLAMA YAŞANDI İNGİLTERE'YE KAÇAK YOLLARDAN GEÇMEYE ÇALIŞAN TÜRK SAYISINDA PATLAMA YAŞANDI

İmza günleri devam edecek

Eserlerinde ağırlıklı olarak; yaratıcılık, aşk, zekâ, başarı, mutluluk, değişim, insan, devrim, hırs, şöhret, siyaset, ahlak, merhamet, aydınlanma, bilinç, anlayış, zihin, bilgelik, yol, duygu, masumiyet, kuşku, merak, kahkaha ve fanatizm gibi konuları işleyen, Manaf, Avrupa ve Amerika’da gerçekleştirilecek çeşitli kitap fuarlarına katılarak, okurlarıyla buluşmaya devam edecek.

Editör: Haber Merkezi