FETHİYESPOR ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI, İSKENDERUNSPOR'U TEK GOLLE DEVİRDİ FETHİYESPOR ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI, İSKENDERUNSPOR'U TEK GOLLE DEVİRDİ

Yeni sezonla birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının heyecanı yeniden başlarken TRT 1 ile Tabii Spor platformları bu mücadeleleri futbol severlerin ayağına kadar getiriyor. Avrupa’nın dev kulüpleri gruplardan çıkmak adına zorlu maçlarda rakiplerini devirmenin peşine düşerken Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını şifresiz izlemek isteyenler son bilgileri arıyor.

Bu sezonda yeni formatı ile Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamlarında Şampiyonlar Ligi maçları TRT 1 ile Tabii Spor platformlarından canlı olarak yayınlanacak. TRT 1 ekranlarında haftada 3 maç futbol severlerin karşısına şifresiz olarak çıkacak.

Tabii Spor

TRT TABİİ SPOR ÜCRETLİ Mİ?

Yeni sezonda TRT 1 ve TRT Spor ile beraber Tabii Spor platformları üzerinden 3 yıl boyunca UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları canlı olarak yayınlanacak. TRT’nin dijital platformu olan Tabii’ye ücretsiz üye olunabilmekte. Ancak Tabii Spor’da Şampiyonlar Ligi maçlarını izlemek ücretlidir. Bunun için Tabii Premium abonesi olmanız gereklidir.

TRT Tabii Spor platformu reklamsız izleme seçeneği aylık olarak 99 TL’den satışa sunulmuştur.

Editör: Gürel Murat