Kanal D ekranlarının Perşembe akşamlarında reyting rekorlarını alt üst eden dizisi İnci Taneleri, ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı. Her yaştan insanı ekranları başına bağlayan dizinin 2. sezon başlangıç tarihi ise şimdiden merak edildi.

DİLAN ÇITAK TATLISES THY UÇAĞINDA KEDİ KRİZİ ÇIKARDI, HAVACILIK KURALLARINI TAKMADI DİLAN ÇITAK TATLISES THY UÇAĞINDA KEDİ KRİZİ ÇIKARDI, HAVACILIK KURALLARINI TAKMADI

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün oynadığı İnci Taneleri dizisinin yeni sezonundan ilk tanıtım geldi. Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı “Azem” karakterinin yaşlanarak yeniden cezaevine girdiğini konu alan senaryoda oyuncunun bitap düşmüş hali dikkat çekmekte.

Geçtiğimiz sezonda özellikle de Dilber’in pavyon dansı, Türkiye’nin gündeminde ilk sırada yer almış ve uzunca bir zaman konuşmuştu.

Inci Taneleri 2. Sezon

İNCİ TANELERİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün oynadığı İnci Taneleri dizisinin 2. yeni sezonu Eylül ayının sonunda başlıyor. 

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile beraber Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor. Dizide 2. sezonda kadroya sürpriz isimler dahil oluyor.

Editör: Gürel Murat