Ortaca

İKİ KARDEŞ ARASINDAKİ TARTIŞMA "NAMUS DAVASI"NA DÖNÜŞTÜ, SİLAH PATLADI

Ortaca'da iki kardeş arasında yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. H.A. isimli şahıs, kardeşi Şahin A. bacağından vurdu. Olay, güvenlik kameralarına da yansıdı.

Loading...

Abone Ol

Ortaca'da dün akşam iki kardeş arasında silahlı kavga yaşandı. Olay, Dalyan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, H.A. isimli şahıs, kardeşi Şahin A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle H.A., yanında taşıdığı silahla kardeşini bacağından vurdu.

ALACAK-VERECEK MESELESİ DEĞİL

Haber48'in edindiği bilgiye göre; Hapisten çıktığı günden itibaren 11 ay boyunca annesine, yengesine, diğer abisine ve abisinin 15 aylık bebeğine saldırılarda bulunan, son olarak da yaklaşık bir ay önce annesi ve yengesine çok ağır sözlerde bulunan kardeş, evden uzaklaştırıldı. Bu sebeplerden dolayı namus davasına dönüşen kavga silahlı saldırıya dönüştü. Ş.A. isimli şahsın jandarma kayıtlarında beş tane dosya olduğu öğrenildi.

SİLAH TUTUKLUK YAPTI

H.A., birkaç kez ateş ettiği Şahin A.'yı bacağından yaraladıktan sonra silahının tutukluk yapması ve çevredeki kişilerin araya girmesi sonucu olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan çevre sakinleri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bacağına kurşun isabet eden Şahin A.’yı ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis, H.A.'yı yakalamak için geniş çaplı bir arama başlattı.

Olay yerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerası, iki kardeş arasındaki silahlı kavganın görüntülerini kaydetti. Görüntüler, olayın detaylarını ve kavganın nasıl başladığını ortaya koydu. Polis, H.A.’nın yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.