İstanbul’un Esenler ilçesinde, sosyal medya fenomeni 'İlahici Ali' adıyla tanınan Ali Özdemir, takipçileriyle buluşmak üzere Konya’dan İstanbul’a geldi. Dün gece saat 03.00 sıralarında Havaalanı Mahallesi'nde yaşanan olayda, Özdemir bir eve gitmek istediği sırada tanımadığını söylediği bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

SAĞLIK DURUMU BİLİNMİYOR

Silah sesleri üzerine cama çıkan mahalle sakinleri, kanlar içerisinde yerde yatan Özdemir’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Mahalleli, Özdemir’i ambulans gelene kadar sakinleştirmeye çalıştı. Ali Özdemir, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis, olayın ardından kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

KURŞUNLAR BACAĞINI İSABET ETMİŞ

Turkcell'den milletvekillerine kıyak gibi kampanya! Vatandaş 5'in 1'ini aldı Turkcell'den milletvekillerine kıyak gibi kampanya! Vatandaş 5'in 1'ini aldı

Olayın tanıklarından Furkan Çoban, "Kurşunlar bacağına gelmişti. Şans eseri, o sırada mahallede sağlıkçı bir komşumuz vardı ve hemen müdahale etti. Durumunun nasıl olduğunu bilmiyorum ama umarım iyidir. 'İlahici Ali' olduğunu söylediler. İnternetten baktığımızda gerçekten o olduğunu gördük" dedi. Polis, olayın faillerini bulmak için çalışmalarını sürdürürken, sosyal medyada Özdemir'in takipçileri yaşanan olaya büyük tepki gösterdi.