Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu Ankara’da gerçekleşiyor. Genel kurul toplantısı, 261 delegenin imzasıyla açıldı. Genel kurulda salt çoğunluğun oluşması için 161 delegenin katılması yeterliydi.

Genel kurula, mevcut TFF Başkanı ve adayı Mehmet Büyükekşi, TFF yönetim kurulu üyeleri, FIFA, UEFA temsilcileri, TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp başkan ve yöneticileri ve delegeler katıldı.

Fenerbahçe Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da kongrede yer aldı.

Genel kurulu yönetmesi için divan başkanlığına Mehmet Büyükekşi, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan’ı, İbrahim Hacıosmanoğlu ise Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ı aday gösterdi. Divan başkanlığı için yapılan açık oylama sonucunda 146 delegenin oyu ile Mehmet Baykan seçildi. Sancak ise 84 delegenin oyunu aldı.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN LİSTESİNDEN KİMLER VAR?

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda başkan adayları Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulu listeleri belli oldu.

Büyükekşi’nin asil listesinde yer alan isimler ise şu şekilde:

MARMARİS'TE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI TAMAMLANDI MARMARİS'TE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI TAMAMLANDI

“Mustafa Eröğüt, Alkın Kalkavan, Yalçın Orhan, Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Ali Düşmez, Volkan Can, Ruşen Çetin, Haluk Kalyoncu, Ramazan Üçdan, Şafak Müderrisgil, Talat Papatya, Yunus Egemenoğlu, Veysel Bilen.”

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU'NUN LİSTESİ

TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulu asil listesi şöyle:

“Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Zehra Neşe Kavak, Lale Cender, Fuat Gökdaş, Cengiz Gökay, Zafer Bahadır Saraç, Mevlüt Aktan, Bayram Akgül, Hasan Surözü, Ceyhun Kazancı, Mustafa Temel Bozbağ, Ural Aküzüm, Bilal Aslan.”TFF Başkan Adayı Mehmet

Editör: Haber48 Editör