Gündem Haberleri

Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırı olayına karışan tüm şüpheliler yakalandı

Beykoz'da eski milli futbolcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen zanlının da aralarında bulunduğu 5 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya karışan bütün şüphelilerin yakalandığını duyurdu.

Loading...

Abone Ol

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca, Serhat Akın'ın silahlı saldırıda ayağından yaralanmasına ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında, olayda motosikleti kullandığı öne sürülen iddia edilen O.M, silahla ateş ettiği iddia edilen O.D. ile M.A, İ.T ve M.A. hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

SORUŞTURMA DOSYASI HAKKINDA GİZLİLİK KARARI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Bu süreçte, Başsavcılığın talebiyle soruşturma dosyası hakkında Beykoz Sulh Ceza Hakimliğince gizlilik kararı alındı.

GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Güvenlik güçlerince yürütülen çalışmalar sonucu, saldırıda tetiği çektiği iddia edilen O.D. ile O.M. ve İ.T. isimli şüpheliler yakalandı. Böylece gözaltına alınan şüpheli sayısı 5'e yükseldi.

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA: BÜTÜN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Beykoz ilçesinde eski milli futbolcu Serhat Akın'ın silahlı saldırıda yaralanmasına ilişkin bütün şüphelilerin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı konuya ilişkin açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı koordineli çalışmalar sonucunda, saldırıda silahı kullanan O.D, motosikleti kullanan O.M, şüphelilerle hareket eden ve otomobili kullanan E.Ü, şüphelilerle hareket eden M.A. ve olaydan sonra şüphelilerle birlikte hareket eden İ.T'nin yakalandığını kaydetti.

SALDIRIDA KULLANILAN RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Böylece eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın yaralanması olayına karışan bütün şüphelilerin yakalandığını, saldırıda kullanılan ruhsatsız tabancanın da ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya, "Olayda yaralanan eski futbolcu ve yorumcu Serhat Akın'a geçmiş olsun. Şehir eşkıyalığına soyunanları, masum insanların canlarına kastedenleri, halkımızın huzurunu kaçıranları affetmeyeceğiz. Bunları tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız." dedi.

Ayrıca Bakan Yerlikaya, operasyonu başarıyla gerçekleştiren polisleri tebrik etti.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın’ı yaralanması olayına karışan bütün şüpheliler yakalandı.<br><br>İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerimizin yaptığı koordineli çalışmalar sonucunda olaya karışan;<br>O. D.( Silah kullanan ),… <a href="https://t.co/yU5QQgzRCS">pic.twitter.com/yU5QQgzRCS</a></p>&mdash; Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) <a href="https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1840099202115740030?ref_src=twsrc%5Etfw">September 28, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Serhat Akın'a saldıranlar kim? Saldırganlar yakalandı mı? İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan açıklama! Serhat Akın'a saldıranlar kim? Saldırganlar yakalandı mı? İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan açıklama!