Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı. Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırılan Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. Saldırıdan yaralı kurtulan Serhat Akın'ın hastanede ayağından bir dizi operasyon geçirdiği öğrenildi.

Serhat Akın'a Saldıranlar Kim Saldırganlar Yakalandı Mı İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Açıklama!

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan söz konusu saldırı olayının faillerine ve akıbetlerine ilişkin açıklama geldi. Bakan Yerlikaya bugün sosyal medya hesabından yaptığı konuya ilişkin paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

SERHAT AKIN'A SALDIRANLAR YAKALANDI MI?

"Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde: Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır. Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir."

SERHAT AKIN KİMDİR?

Eski Fenerbahçeli milli futbolcu Serhat Akın, 5 Haziran 1981 tarihinde Almanya Bretten’de dünyaya geldi. Akın, futbol kariyerine 1991 yılında Almanya'da henüz 10 yaşındayken Karlsruher SC takımının altyapısına girerek adım attı.

Azerbaycan'dan savunma alanında bir ilk: Yerli lazer silahı Fireforce üretildi Azerbaycan'dan savunma alanında bir ilk: Yerli lazer silahı Fireforce üretildi

2000-2001 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Serhat Akın, "Kadıköy Boğası" lakabını aldı. Forvet oynarken sezon içinde sağ açığa alınan Akın daha az gol atmaya başladı. Sarı lacivertlilerde 5 sezon forma giyen futbolcu 3 şampiyonluk yaşadı ve Fenerbahçe formasıyla 154 kez sahaya çıkıp 49 gol attı.

Aslen Erzincanlı olan Serhat Akın, evli ve 2 çocuk babası.

Editör: Huri Kaptan