Gündem Haberleri

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın silah arkadaşı eşinden yürek yakan sözler!

İstanbul'da şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz'ın aynı zamanda silah arkadaşı olan polis memuru eşi Semih Yılmaz'ın eşine duygusal vedası yürekleri dağladı. Acılı eş Semih Yılmaz'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımdaki "Bizim sevdamız vatan uğruna yarım kalan sevdalardan oldu, şehadetin kutlu olsun canım sevgilim. Seni ömrümün sonuna kadar sevmeye devam edeceğim dünyalar güzeli eşim" sözleri yürek yaktı.

Abone Ol

Ümraniye'de, iki gün önce akşam saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğünce motosiklet hırsızlığı suçundan yakalandıktan sonra polis merkezinden firar eden şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. 26 suç kaydı bulunan ve aranan Yunus Emre Geçti (19) isimli suç makinesi Ihlamurkuyu'da peşine düşen polislere direnirken arbede çıktı. O esnada bir polis memurunun silahını alıp etrafa ve polis memurlarına ateş açan firari, polis memuru Şeyda Yılmaz'ı (27) başından vurarak ağır yaraladı. Aynı olayda, polis memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe ve saldırganın annesi P.G. (43) de yaralandı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılırken, polis memuru Şeyda Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

POLİS KATİLİ SUÇ MAKİNESİ TUTUKLANDI

Firar ettikten kısa süre sonra yakalanan polis katili Yunus Emre Geçti'nin sorgusu, Cinayet Büro Amirliği'nde gerçekleşti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen polis katili, savcılık ifadesinden sonra sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince "Kamu görevlisini görevinden dolayı kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

ŞEHİDİN EŞİNDEN YÜREK YAKAN VEDA SÖZLERİ

Şehit Polis Şeyda Yılmaz dün memleketi Sivas'ta düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları içinde toprağa verildi. Şeyda Yılmaz'ın kendisi gibi polis memuru olan acılı eşi Semih Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şehit eşine şu sözlerle veda etti:

"Bizim sevdamız vatan uğruna yarım kalan sevdalardan oldu, şehadetin kutlu olsun canım sevgilim, sen benim bu dünyadaki en büyük hasretliğimsin, seni daima sevdim ve ömrümün sonuna kadar sevmeye devam edeceğim dünyalar güzeli eşim benim"

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Bizim sevdamız vatan uğruna yarım kalan sevdalardan oldu, şehadetin kutlu olsun canım sevgilim, sen benim bu dünyadaki en büyük hasretliğimsin, seni daima sevdim ve ömrümün sonuna kadar sevmeye devam edeceğim dünyalar güzeli eşim benim <a href="https://twitter.com/hashtag/SehitSeydaY%C4%B1lmaz?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SehitSeydaYılmaz</a> <a href="https://t.co/gxSunvXPsn">pic.twitter.com/gxSunvXPsn</a></p>&mdash; Semih Yılmaz (@semhyl) <a href="https://twitter.com/semhyl/status/1838371051962572975?ref_src=twsrc%5Etfw">September 24, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Şehit Polis Şeyda Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı: Gözyaşları sel oldu... Memleketi Sivas’ta toprağa verildi Şehit Polis Şeyda Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı: Gözyaşları sel oldu... Memleketi Sivas’ta toprağa verildi