İstanbul Ümraniye’de motosiklet hırsızlığı şüphelisini yakalayan ve çıkan arbedede silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın naaşı, İstanbul’da yapılan törenin ardından askeri uçakla memleketi Sivas’a gönderildi.

Şehit Polis Şeyda Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı Gözyaşları Sel Oldu... Memleketi Sivas’ta Toprağa Verildi

ŞEHİT POLİS ŞEYDA YILMAZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yılmaz için baba evinde alınan helalliğin ardından ikindi namazına mütakiben Ayyıldız Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, şehidin annesi Nurgül Yağlı, babası Mehmet Yağlı, kendisi gibi polis memuru olan eşi Semih Yılmaz, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, İl Emniyet Müdür Burhan Akçay, Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Özgür Kırmızıtaş, bazı il protokol üyeleri, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için İstanbul'da tören: Toprağa verilmek üzere memleketi Sivas'a gönderildi Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için İstanbul'da tören: Toprağa verilmek üzere memleketi Sivas'a gönderildi

Şehit Polis Şeyda Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı Gözyaşları Sel Oldu... Memleketi Sivas’ta Toprağa Verildi (2)

ŞEHİT POLİS MEMLEKETİ SİVAS’TA GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Gözyaşlarının sel olduğu törende şehidin eşi ve babası el ele tutuşup birbirlerine destek verdi. Şehidin eşi, tabutu öperek gözyaşları içinde eşini son yolculuğuna uğurladı. Şehit Polis Şeyda Yılmaz, kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığı Polis Şehitliği’nde toprağa verildi.
Şehit Polis Şeyda Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı Gözyaşları Sel Oldu... Memleketi Sivas’ta Toprağa Verildi (3)

Kaynak: İHA