Trendyol Süper Lig 9. haftasında Samsunspor ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Zorlu deplasmanda kayıp yaşamak istemeyen sarı lacivertliler Samsunspor’u devirmenin planlarını yapıyor.

Son hafta deplasmanda Antalyaspor’u 3-0 deviren Fenerbahçe 16 puanla 4. Sırada yer alırken geçtiğimiz hafta deplasmanda Adana Demirspor’u 3-1 yenen Samsunspor ise 18 puanla 2. basamakta bulunuyor.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda 20 Ekim Pazar akşamında oynanacak Samsunspor Fenerbahçe maçını Digiturk üyeleri saat 19.00’dan itibaren şifresiz olarak Bein Sports 1 kanalından canlı izleyebiliyor.

Samsunspor Fenerbahçe maçını kaçak yollardan izlemek isteyenler ise şifresiz NetSpor, Justin TV, Jestyayın, Selçuk Sports, Taraftarium24 linklerini arıyor. Ancak bu kaçak sitelerden izlemek yerine çok hesaplı bir şekilde Digiturk üyesi olunabiliyor.

Sakin şehir Köyceğiz'de Kano Fest 2024, deniz tutkunlarını bir araya getirdi Sakin şehir Köyceğiz'de Kano Fest 2024, deniz tutkunlarını bir araya getirdi

İki takım arasında son olarak 21 Ocak 2024 tarihinde İstanbul’da oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti.

Samsunspor Fenerbahçe şifresiz izle

SAMSUNSPOR FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ KANALLAR

Samsunspor Fenerbahçe maçını Digiturk aboneleri Bein Sports 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı izleyebilecekler. Bunun yanında bu karşılaşma yurt dışında pek çok kanaldan da şifresiz yayınlanacak.

Bosna Hersek: Sport Klub 2 HR
Brezilya: Disney+ Brazil
Fransa: beIN Sports MAX 5
Gana: ESPN Africa
Hırvatistan: Sport Klub 2 HR
Portekiz: Sport TV2
Rusya: Match! futbol 3
Senegal: ESPN Africa
Sırbistan: Sport Klub 2 SRB
Şili: Disney+ Chile

Editör: Tolga Murat