Bir süredir boşanma haberleriyle gündemde olan ünlü çift Anıl Altan ve Pelin Akil, yoğun geçen sezonun ardından Yunanistan'da tatil yapıyor. 2016 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren çift, son dönemde özel hayatlarıyla gündemdeydi.

KOCAM CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA ŞAMPİYON FENERBAHÇE DİYE BAĞIRIYOR, İTİRAFI SOSYAL MEDYAYI SALLADI KOCAM CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA ŞAMPİYON FENERBAHÇE DİYE BAĞIRIYOR, İTİRAFI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

8-5

YUNANİSTAN'DA TATİLDELER

Boşanma iddialarına dair sessizliğini bozan Anıl Altan, "Çocuklar için okulla ilgili aşamadığımız bir şey vardı. Pelin o gün arkadaşına pedagog sormuştu. Haber 'boşanıyorlar ve çocuklar için pedagog arıyorlar' şekline dönüştü. Annem bile beni arayıp 'Anıl böyle bir şey var mı?' diye sordu," ifadelerini kullanmıştı.

7-6

BOŞANMA DEDİKODULARI YALAN ÇIKTI

Yoğun sezondan sonra Yunanistan'ın keyfini çıkaran çift, deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Pelin Akil, tatil pozlarını sosyal medyada paylaşmaya doyamadı. Beyaz bikinisiyle verdiği pozlar büyük ilgi gördü ve takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

E W

PELİN AKİL'E YORUM YAĞDI

 "Ne gerek var bu kadar göze sokmaya", "Bir şeylere inat gibi bu pozlar", "Eşin kıskanmıyor mu?", "Çok güzelsin" gibi yorumlar yapıldı. Çiftin tatil fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi görmeye devam ediyor.